Caută după:

Situat in Chilia-Veche, în apropierea confluenței brațului Tătaru cu brațul Chilia, Campingul Chilia Veche este locul ideal pentru iubitorii de natură dar și de confort. Aceștia pot fi cazați în 4 corturi de tip Glamping, dar sunt bineveniți și cu rulotă sau cort propriu.

.

Suntem…

…O familie iubitoare de natură, care vrea să-și transforme pasiunea pentru ieșirile în natură în ceva sustenabil. Totul a început încă din copilărie când părinții mei au preferat pentru mine si fratele meu ieșirile in aer liber , cu cortul sau cu rulota, în detrimentul camerelor de hotel. Acum câțiva ani am fost in Delta Dunării , unde am căutat un camping pentru a nu fi nevoiți sa campăm off-camping, din păcate nu am găsit , dar zona ne-a intrat în suflet, așa că am cumpărat un teren in Chilia-Veche , unde anul acesta am hotărât sa îmbinăm pasiunea noastră pentru natură cu utilul și să expunem zona aceasta minunată și altor iubitori de natură.

Tot ce îmi doresc este sa îndeplinesc un vis al familiei dar și să aduc oamenii mai aproape de natură, să se bucure și alții de oaza de liniște pe care o oferă zona, de peisajele minunate și de flora și fauna deosebite .